"Ballen, ballen, que jo cantaré"

Curso escolar: 
Actividades 2016/2017
Miércoles, 29 Marzo, 2017

Aquest divendres 31 de març s'inaugurarà al Museu de Ceràmica de l'Alcora l'exposició de peces ceràmiques que els alumnes del nostre centre han realitzat en el marc del projecte "Ballen, ballen, que jo cantaré". Es tracta d'un projecte que fusiona l'educació artística i musical per treballar les tradicions de l'Alcora i en el qual han participat alumnes d'Educació Infantil i Primària.

A les 20 hores s'inaugurarà l'exposició de peces ceràmiques i a continuació es durà a terme una performance en la plaça de la Sang, en la qual els alumnes d'Infantil, 1r, 2n i 3r de Primària ballaran unes danses tradicionals al ritme de la música de la Rondalla de l'Alcalatén. Després, es projectarà un vídeo elaborat amb la tècnica stop-motion sobre el "Cant del Garrofejar" fet pels alumnes de 4t, 5é i 6é d'Educació Primària.

L'acte acabarà en un bureo i degustació de productes típics de la gastronomia alcorina. En aquest projecte han col·laborat també, a més del Museu de Ceràmica, la Rondalla de l'Alcalatén, la Rondalla i Grup de Danses de l'Associació de Jubilats i Pensionistes Comte d'Aranda i el Grup de Danses Font d'Aixart.

foto_20/04/2017 - 14:13